Onze verschillende functies

Er zijn veel manieren om bij ons te komen werken, afhankelijk van je vaardigheden, sterke kanten, interesses en ambities. Hieronder vind je onze bedrijfsonderdelen en de verschillende functies en mogelijkheden.

Werken in sales

Als jij een teamplayer bent met energie, inzet en een gezonde competitieve mentaliteit, dan ben jij wellicht de perfecte persoon om de relatie met onze klanten verder te versterken.

Werken in een technische omgeving

Wij hebben de meest uiteenlopende technische functies: van adviesverlening op de bouwplaats tot het ontwikkelen van nieuwe software of werken aan gepatenteerde producten in onze R&D-innovatiecentra.

Werken in HR, finance en marketing

Wil je de routine doorbreken? Ook bij onze diverse kantoorfuncties draait het om innovatie. De cultuur is dynamisch, het tempo hoog en je zit zelf achter het stuur.

Werken in de logistiek

Zin in een flinke logistieke uitdaging? Wij hebben internationale logistieke processen van formaat. Bovendien hebben wij de hele toeleveringsketen zelf in de hand. Het is een geweldige plek om te werken in de meest uiteenlopende functies en om het grotere geheel te leren kennen.