De plek waar je je thuisvoelt

Hilti is wereldwijd marktleider als toeleverancier van de bouw. Al meer dan 50 jaar groeien we harder dan dat de economie doet. Hoe? Door het allerbeste na te streven voor onze klanten en onze mensen. Daarom staan de meest innovatieve producten, de beste service én maximaal werkgeverschap aan de basis van ons succes.​

Hilti werd in 1941 opgericht als klein familiebedrijf en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie. Momenteel werken wereldwijd 30.000 medewerkers in meer dan 120 landen aan het ondersteunen van onze klanten. Integriteit, creativiteit, teamwork en commitment staan aan de basis van onze bedrijfscultuur.

Duurzame relaties

Bij Hilti geloven we in een unieke aanpak. Waarbij productinnovatie, de beste kwaliteit en zorg voor onze eigen medewerkers centraal staan. In sales, engineering en klantenservice werkt ruim tweederde van onze medewerkers rechtstreeks voor onze klanten. We hebben productie-eenheden en R&D-centra in Europa, Amerika en Azië. Het hoofdkantoor van Hilti bevindt zich in Schaan, Liechtenstein.

Vanuit de sterke positie die wij nu innemen, willen wij de komende paar jaar ons marktleiderschap verder verstevigen. Daarom zijn wij op zoek naar high performers die Hilti kunnen laten groeien. Ben jij zo iemand?

Een warm welkom van onze CEO

“Op het eerste gezicht zou je kunnen denken dat deze industrie niet erg spannend is. Tot je ons leert kennen. Dan merk je dat Hilti allesbehalve traditioneel is: onze hele manier van werken is juist dat we dingen anders willen doen. Van onze producten, waarmee we vaak een pioniersrol vervullen, tot onze innovatieve sales- en marketingaanpak en, eigenlijk het allerbelangrijkste, de manier waarop we omgaan met onze mensen.

Onze drive om altijd beter te presteren gaat samen met een cultuur waarin zorg en aandacht centraal staan, waarin we tijd nemen om echt naar onze mensen te luisteren. Waarbij we iedereen aanraden om zaken ter discussie te stellen en werk te maken van hun eigen carrière.

 

De huidige generatie verwacht tenslotte nieuwe dingen van een werkgever. Daarom laten wij geen kans onbenut om van Hilti een spannende, progressieve en zorgzame werkgever te maken.”

hilti_aboutus_signature_235x147.jpeg

Christoph Loos, Hilti CEO

Doorlopend innovatief

Bij welk prestigieus bouwproject je ook binnenloopt, de kans is groot dat je de naam Hilti tegenkomt. Waarbij het om meer gaat dan het beste gereedschap.

Als bekende internationale toeleverancier zijn we marktleider in tal van sectoren. Ons uitgebreide productaanbod loopt van levensreddende brandwerende technologie voor gebruik in ziekenhuizen en installatiesystemen die een hogere productiviteit mogelijk maken op boorplatforms, tot aan bevestigingsmaterialen die mensen en gebouwen beschermen in aardbevingsgevoelige gebieden.

Verder ontwikkelen en leveren wij alle software, diensten en nazorg om onze producten ook op langere termijn te laten functioneren. Onze producten zijn tenslotte enkel perfect als onze klanten er het maximale uit kunnen halen. Uitdagingen aangaan, daar draait het om. Antwoord geven op de vragen van onze klant. Dat onze klanten vaak bijzonder specifieke behoeften hebben, dwingt ons tot innoveren. Alles wat we ontwikkelen en op de markt brengen, onderzoeken en ontwerpen we zelf. En we brengen pas iets uit als we 100% zeker weten dat we er trots op kunnen zijn.

Indrukwekkende projecten

De oplossingen en gereedschappen van Hilti worden dagelijks over de hele wereld gebruikt. Van de supersnelle Japanse 'kogeltrein' tot geavanceerde stadions en brandwerende technologie. Onze producten en innovaties helpen mee om het leven van talloze mensen ter wereld te verbeteren. Bij ‘Hilti in de praktijk’ lees je meer over de projecten waarbij we een rol mochten spelen.

Onze geschiedenis

We hebben een lange weg afgelegd sinds Martin Hilti in 1941 begon met het bedrijf. Op die geschiedenis zijn we trots en we vertellen er graag over.