Start je carrière hier

Ben je student of net afgestudeerd? En, nog belangrijker, ben je ambitieus? Geef je carrière een knallende start bij Hilti!

 

Uitdagend werk, prima arbeidsvoorwaarden, geweldige collega’s én de mogelijkheid om overal ter wereld te werken. Als je serieus (en snel) aan je carrière wil werken, kom dan zeker praten.

Ben jij bijna of pas afgestudeerd?

En op zoek naar een spannende eerste baan met meteen veel verantwoordelijkheid? Kies dan voor Hilti. Veel dynamischer kan haast niet. Laat je inzet, moed, passie en leergierigheid zien en bij ons krijg je alle gelegenheid om te groeien.

AMBITIEUS? WAT DACHT JE VAN INTERNATIONAAL MANAGEMENT?

Hilti Outperformer is ons internationaal ontwikkelingsprogramma voor managementtrainees. Een ervaring die je niet mag missen. Internationale opdrachten, IMD Business School, ingrijpende maatschappelijke projecten, contact met de directie. We brengen alles in stelling om jou zo snel mogelijk op een internationale, leidinggevende functie te krijgen.

Studeer je nog?

Geef je carrière een vliegende start door tijdens je studie alvast een stage te volgen, je thesis voor te bereiden of een onderwijsprogramma te volgen. Ben jij een uitstekende student vol ambitie, dan is dit een geweldige kans om je academische kwaliteiten te gaan gebruiken in het bedrijfsleven.