Mogelijkheden voor studenten

Bij Hilti vinden we investeren in jong talent erg belangrijk. We helpen studenten graag zichzelf beter voor te bereiden op hun toekomst, waar dat ook is. Hoe kun jij bij Hilti kennis maken met het bedrijfsleven terwijl je nog studeert?

• Als jij een technische opleiding volgt of een andere relevante studie doet, dan kun je bij ons terecht voor een stageplaats. Of misschien wil je wel bij ons werken terwijl je aan je thesis werkt. Een combinatie van beide is ook mogelijk.

• Volg jij een technische opleiding aan Unitech International? Dan kun je bij Hilti terecht voor het commerciële semester van je opleiding. Of ben jij een dijk van een IT-student? Neem dan deel aan het Hilti Fellowship: een combinatie van een internationaal project bij Hilti en een masterstudie aan de Universiteit van Liechtenstein.

Lees verder en kom meer te weten over de mogelijkheden.

Werken of studeren bij ons

Dit is je kans om je academische kennis, capaciteiten en ambitie toe te passen in het echte bedrijfsleven. Dit kan op twee manieren:

 

• Een stageplaats: kom bij ons werken als stagiair en neem actief deel aan onze lopende projecten (R&D, productie, IT, logistiek, HR, finance of marketing).

• Een thesis: schrijf je thesis over iets boeiends en uitdagends, iets waar we allebei iets aan hebben.

Je volgt een technische opleiding of bijvoorbeeld een opleiding productie, logistiek, IT of bedrijfsadministratie. Je studieresultaten vinden we belangrijk, maar we zijn nog veel meer geïnteresseerd in jou als persoon. Laat je passie, drive, commitment en moed zien en wij verzinnen een project of onderwerp om elkaar beter te leren kennen.

 

Wij willen jouw ideeën horen. Daarvoor krijg je een onvergetelijke ervaring in een unieke bedrijfscultuur terug. Samen ontdekken we of we genoeg gemeen hebben om ook in de toekomst met elkaar samen te werken. Wil je solliciteren op een bepaalde stageplaats? Ga dan naar onze vacaturepagina [link] en gebruik het filter om te zoeken op vacatures voor studenten. Je kunt solliciteren op meerdere functies tegelijk. Als je niet meteen iets ziet wat bij jou past, stuur ons dan een open sollicitatie [link] met wat je zoekt en je motivatie. Dan gaan we samen kijken hoe we dat kunnen invullen.

Unitech International

Creëer een technische voorsprong met Hilti

Als jij een opleiding volgt aan Unitech International, dan is Hilti een interessante keus voor je praktijksemester. Het is één van onze manieren om een betere toekomst mogelijk te maken door samen te werken met nieuwe generaties toptechnici. [link to CSR page]

UNITECH International is een uitwisselingsprogramma voor talentvolle studenten die een technische opleiding volgen. Zij kunnen hiermee een jaar naar het buitenland. Het programma is ontstaan als alliantie tussen Hilti en het Swiss Federal Institute of Technology Zurich.

Als één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld zijn wij een prima springplank voor het verdiepen van je technische kennis en voor het ontdekken van nieuwe uitdagingen in het internationale bedrijfsleven. Onze dynamische, high-performing omgeving is multicultureel. Zes maanden bij ons zijn een groot voordeel voor je verdere carrière.

Lees hier meer

Hilti Fellowship

Werken en studeren voor IT-studenten

Het Hilti Fellowship is een semester lang werken en leren bij Hilti, bestemd voor de allerbeste IT-studenten. Het is een combinatie van praktijk bij Hilti en theorie aan de Universiteit van Liechtenstein. Tijdens je periode bij Hilti neem je deel aan een internationaal project en werk je aan innovatieve onderwerpen als cloud en memory computing of de ontwikkeling van mobile apps. Je leert de meest geavanceerde technologie kennen en ontdekt nieuwe ideeën voor toekomstige Hilti-projecten. Bijvoorbeeld onze meest recente Content Management- en Customer Relationship Management-systemen.

Je deelname aan het Hilti Fellowship kan je carrière goed op weg helpen en maakt deel uit van het masterdiploma Business Process Management (10 ECTS) aan de Universiteit van Liechtenstein.

Om je aan te melden of om vragen te stellen kun je contact opnemen met Jan of Nadja:

 

 

 

Prof Dr Jan vom Brocke

Hilti Chair of Business Process Management

Tel +423 265 13 00 I E-mail hilti-fellowship@uni.li

Nadja Albiez

Hilti HR Manager of Interns

Tel +423 234 27 93 I E-mail nadja.albiez@hilti.com

Lees hier meer